Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Restaureringsstil bronzefarvet metal relikvieskrin

ARRE-REMEBRRE

Genopdag den franske restaurerings-æra med vores udsøgte relikvieskrin. Perfekt til et kuriositetskabinet.

Flere detaljer

Tilgængelig på bestilling 2 til 4 uger

224,92 € moms ekskl.

Uden forsendelsesomkostninger

Datablad

Farve på strukturen:Bronze
Vigtigste materialer af strukturen:Metal
Stil stil stil :Fransk antik reproduktion
Type af produktion :Håndlavet i hånden
Specifikationer:Som det er en håndværksmæssig fremstilling: dimensioner, skulpturer, marquetry, farver kan variere lidt og udvikle sig.
Rengøring metode :Støvstøv-håndvask med sæbevand - Ingen kemikalier
Brug :Indendørs brug / tørre steder kun
Information :Fremstilling, finish og patinering udføres i hånden. Disse variationer beriger vores dekorative genstande og giver dem en unik karakter, der ønskes. De kan ikke betragtes som en defekt.
Levering:Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen / Levering: vil være nærmeste for en lastbil til din leveringsadresse: vil blive vist, når adressen er registreret / Levering til lokalerne: Et tilbud kræves (spørg os) / Transport til ikke-europæiske lande og øer: Angiv pris (spørg os)

Mere info

Dyb ind i den fascinerende arv af relikvier med vores restaureringsperiode reproduktion, et usædvanligt stykke, der lover at tilføje et mystisk og kunstnerisk touch til dit kabinet af nysgerrigheder.

Reliquierne, der var designet til at huse ærede relikvier, var symboler på hengivenhed og kunst gennem historien.

Restaurationsperioden, præget af den efterrevolutionære periode i Frankrig (efter 1789), oplevede en kunstnerisk og kulturel genoplivning.

Vores relikviar legemliggør denne ånd med elegance, inspireret af former og mønstre fra tiden. Restaurationsstilen er kendetegnet ved en kombination af genbesøgt klassicisme, raffinerede detaljer og romantiske påvirkninger. Hvert enkelt element i vores relikvie er et vidnesbyrd om den tid, hvor kunst var et middel til at udtrykke renæssancen efter urolige perioder.

Denne autentiske reproduktion vil naturligvis finde sin plads i et Cabinet of Curiosities, der tilføjer en historisk og æstetisk dimension til dit rum. De relikvier, der engang blev æret i lignende relikvier, vil her finde en juvel værdig deres symbolske betydning.

Denne reproduktion fra restaurationstiden er ikke blot et objekt, men en åben dør til historien, en hyldest til spiritualitet og kunst, der overgår epoker.

Dimensioner: 37 cm højde x 13,5 cm bredde x 12 cm dybde.
14"6"3 x 5"3 x 4"7

25 andre produkter i samme kategori: