Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Porthætte af sandsten til søjler eller søjler

SCCL-CHPIPIPISA

Fantastisk dørkappe til søjler eller søjler af portal i sandsten med naturlig patina i 18. århundrede stil.

Flere detaljer

Tilgængelig på bestilling 2 til 4 uger

237,50 € moms ekskl.

Uden forsendelsesomkostninger

Datablad

Farve på strukturen:Beige
Vigtigste materialer af strukturen:Sten
Stil stil stil :Fransk antik reproduktion
Type af produktion :Håndlavet i hånden
Specifikationer:Som det er en håndværksmæssig fremstilling: dimensioner, skulpturer, marquetry, farver kan variere lidt og udvikle sig.
Rengøring metode :Støvstøv-håndvask med sæbevand - Ingen kemikalier
Levering:Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen / Levering: vil være nærmeste for en lastbil til din leveringsadresse: vil blive vist, når adressen er registreret / Levering til lokalerne: Et tilbud kræves (spørg os) / Transport til ikke-europæiske lande og øer: Angiv pris (spørg os)

Mere info

Tilføj en majestætisk touch til din portalsøjle eller søjler med vores sandsten port hætte, pyramideformet og monteret på en støtte.
Håndformet af vores talentfulde håndværkere kappe er imprægneret med en naturlig patina, der er ældet og slidt over tid, hvilket giver den en usædvanlig ægthed.

Vores kappe er designet til at tilføje et strejf af prestige og højde til din portal eller søjler, hvilket skaber et majestætisk første indtryk for din ejendom.

Den klassiske pyramideform er et tidløst valg til at dekorere søjler eller søjler. Den fremkalder en klassisk og elegant æstetik.

Dette kappe er lavet af sandsten, et unikt materiale, der giver hvert stykke en unik tekstur og patina. Denne sten tilføjer en naturlig dimension og rustik skønhed til dit rum.

Den gamle naturlige patina er resultatet af en omhyggelig proces. Nogle stykker opholder sig i flere måneder i vores værksteder, hvor de får den ønskede patina efter tid og brug. Denne autentiske patina giver kolonnhatten udseendet af skatte fra en anden æra.

Vores håndværkere behersker kunsten at bearbejde sandstenen. For at udskære denne enestående sten må mesterhåndværkeren våde den, så den bliver smidig og blød under sin saks. Når hun tørrer, vender hun tilbage "hård som sten", hvilket bevarer de fint udskårne detaljer.

Vores kappe er monteret på et solidt underlag, hvilket gør det nemmere at montere den på dine søjler eller søjler.

Understreger din portal eller dine søjler med vores pyramideformede sandsten kolonne hat, imprægneret med en ældet naturlig patina.
Dette majestætiske stykke vil tilføje et strejf af historie, højde og sofistikation til dit rum, mens det fremhæver den naturlige skønhed af din portal.
Opdag magien i denne sten, som viser al sin pragt over tid.

Dimensioner: 36 cm højde x 20 cm bredde x dybde.
14"2 x 7"9

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori: