Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Meget stor rund vase "Maddy" klart beigebrunt glas

VERB-TGMMADROBECL

Fantastisk stor rund vase "Maddy" lys beige hamret glas og røget udseende af 35 cm diameter.

Flere detaljer

Forsendelse inden for 7 hverdage

240,83 € moms ekskl.

Uden forsendelsesomkostninger

Datablad

Farve på strukturen:Beige
Vigtigste materialer af strukturen:Glas
AfslutterHamret effekt
Stil stil stil :Moderne design
Hovedform :Afrundet
Type af produktion :Håndlavet i hånden
Rengøring metode :Støvstøv-håndvask med sæbevand - Ingen kemikalier
Information :Fremstilling, finish og patinering udføres i hånden. Disse variationer beriger vores dekorative genstande og giver dem en unik karakter, der ønskes. De kan ikke betragtes som en defekt.
Levering:Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen / Levering: vil være nærmeste for en lastbil til din leveringsadresse: vil blive vist, når adressen er registreret / Levering til lokalerne: Et tilbud kræves (spørg os) / Transport til ikke-europæiske lande og øer: Angiv pris (spørg os)

Mere info

Den runde vase "Maddy" glas med en hamret effekt af lys beige farve er et kunstværk af høj kvalitet, håndlavet af glashåndværkere.

Med diameter 35 cm en højde på 30 cm, er denne vase et betydeligt stykke, der kan tjene som fokuspunkt i ethvert rum. Dens imponerende dimensioner gør den imponerende.

Denne vase er lavet af glas, hvilket giver den et elegant og gennemsigtigt udseende i lyset. Glas er et værdifuldt materiale der skaber smukke lyseffekter, især når naturligt eller kunstigt lys reflekteres på overfladen.

Glasets hamret effekt giver vasen tekstur og dybde. Dette skaber et subtilt lysspil, fordi den hamrede tekstur differentierer lys på en unik måde, hvilket skaber et fængslende visuelt aspekt.

Den lyse beige farve er elegant og alsidig. Den passer godt ind i en række indretningsstilarter og kan udstråle blomsterarrangementer eller være et simpelt dekorativt objekt.

Hver vase blæses til munden og er håndlavet af vores håndværkere, hvilket betyder, at det er frugten af omhyggeligt arbejde og håndværk. Dette sikrer at hvert stykke er unikt og af enestående kvalitet.

På grund af dets materiale, dets håndværk og dets unikke egenskaber betragtes denne vase som et high-end produkt. Det er designet til dem, der søger enestående kunstværker og dekorationsgenstande af højeste kvalitet.

Denne vase kan bruges som et dekorativt objekt alene, men den kan også rumme buketter af blomster, dekorative grene eller andre blomsterelementer for at skabe et slående fokuspunkt.

Den runde vase "Maddy" er meget mere end bare en beholder. Det er et kunstværk i sig selv, der er i stand til at sublime ethvert rum takket være sit imponerende design og dets håndværk af høj kvalitet.
Denne vase er et udtryk for elegance og håndværk, og den er designet til at give din indretning et strejf af sofistikation.
Det vil være en sikker værdi for en fantastisk gave.

Dimensioner: 30 cm højde x 35 cm diameter.
11"8 x 13"8

Tilbehør

21 andre produkter i samme kategori: