Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Meget stor vase "Amélie" vase i auberginfarvet glas med striede facetter - størrelse L

VERB-AMAUTL

Meget smuk cylindrisk vase "Amélie" glas aubergine farve og dekoreret med hule strimlede facetter fra toppen til bunden og det er 37,5 cm højden.

Flere detaljer

Forsendelse inden for 7 hverdage

199,17 € moms ekskl.

Uden forsendelsesomkostninger

Datablad

Farve på strukturen:Aubergine
Vigtigste materialer af strukturen:Glas
AfslutterStribet effekt
Stil stil stil :Moderne design
Hovedform :Cylindrisk
Type af produktion :Håndlavet i hånden
Rengøring metode :Støvstøv-håndvask med sæbevand - Ingen kemikalier
Information :Fremstilling, finish og patinering udføres i hånden. Disse variationer beriger vores dekorative genstande og giver dem en unik karakter, der ønskes. De kan ikke betragtes som en defekt.
Levering:Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen / Levering: vil være nærmeste for en lastbil til din leveringsadresse: vil blive vist, når adressen er registreret / Levering til lokalerne: Et tilbud kræves (spørg os) / Transport til ikke-europæiske lande og øer: Angiv pris (spørg os)

Mere info

Vase i cylindrisk form "Amélie" ægplantefarvet glas er et overdådigt dekorationsstykke, designet med stor opmærksomhed på detaljer og håndlavet af glashåndværkere.

Vasen "Amélie" udmærker sig ved sit elegante og raffinerede design. De striede facetter fra bunden til toppen skaber et fascinerende lysspil. Den øvre del af vasen, med en mindre åbning, er en smuk kontrast til hoveddelen.

Denne vases auberginefarve, som svinger mellem lilla, rød og lyserød, er både rig og fængslende. De bringer et strejf af varme og sofistikation til ethvert rum.

Glas er et materiale der fanger lys på en smuk måde. Den håndværksmæssige fremstilling af denne glasvase sikrer en usædvanlig kvalitet og et unikt udseende.

Med en højde på 37,5 cm og 27 cm diameter, denne vase er af en ideel størrelse til at blive brugt som et mesterværk af bord, skabe et sæt med andre vaser af sortimentet "Amélie" eller som dekorativt element på en hylde eller en buffet.

På grund af dets sofistikerede design, håndværk og unikke egenskaber betragtes denne vase som et fabulous produkt. Det afspejler enestående knowhow og high-end æstetik.

Vasen "Amélie" kan bruges til at vise buketter af friske eller tørrede blomster, eller den kan blot udstilles som et dekorativt kunstværk. Det tilføjer stil til ethvert rum.

Hver vase blæses til munden og er håndlavet af erfarne glasmagere, hvilket sikrer at hvert stykke er unikt og bærer mærket af håndarbejde.

Vase i cylindrisk form "Amélie" glas er meget mere end blot en beholder til blomster.
Det er i sig selv et kunstværk med et bemærkelsesværdigt design, fængslende farver og enestående kvalitet.
Denne vase er designet til at forbedre dit rum og afspejler din smag for udsøgte og unikke kunstværker. Det indbefatter elegance, kreativitet og håndværk af høj kvalitet og vil tilføje et strejf af sofistikation til din indretning.
Det vil være en sikker værdi for en fantastisk gave.

Dimensioner: 37,5 cm højde x 27 cm diameter.
14"8 x 10"6

21 andre produkter i samme kategori: