Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Store vaser "Jimmy" grågrønt glas med geometriske facetter - størrelse M

VERB-JIGRTM

En smuk stor cylindrisk vas "Jimmy" i grågrønt glas dekoreret med hule geometriske facetter cm højden.

Flere detaljer

Forsendelse inden for 7 hverdage

174,17 € moms ekskl.

Uden forsendelsesomkostninger

Datablad

Farve på strukturen:Grå-grøn
Vigtigste materialer af strukturen:Glas
AfslutterHul og frostet geometrisk faceteffekt
Stil stil stil :Moderne design
Hovedform :Cylindrisk
Type af produktion :Håndlavet i hånden
Rengøring metode :Støvstøv-håndvask med sæbevand - Ingen kemikalier
Information :Fremstilling, finish og patinering udføres i hånden. Disse variationer beriger vores dekorative genstande og giver dem en unik karakter, der ønskes. De kan ikke betragtes som en defekt.
Levering:Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen / Levering: vil være nærmeste for en lastbil til din leveringsadresse: vil blive vist, når adressen er registreret / Levering til lokalerne: Et tilbud kræves (spørg os) / Transport til ikke-europæiske lande og øer: Angiv pris (spørg os)

Mere info

Vase i cylindrisk form "Jimmy" af 35 cm en overdådig og high-end dekoration, håndlavet af glashåndværkere.

Denne vas udmærker sig ved sit ultramoderne geometriske design med et upubliceret udseende, der er bemærkelsesværdigt.
Dens hule facetter med seks sider skaber et spil af fængslende former og skygger.
En anden fordel er vasens åbning, som ikke er rund, men danner en vandret og lodret bølge, hvilket tilføjer et strejf af originalitet til dets design.

Den grågrønne farve er elegant og beroligende. Den fremkalder naturlige elementer som sten eller blade og kan integreres harmonisk i en række dekorationsstilarter.

Glas er et materiale der skaber en lys og gennemsigtig atmosfære. Det faktum, at denne vase er blåst til munden og håndlavet, giver den en usædvanlig håndværkskvalitet.

Med en højde på 35 cm cm og en diameter på 22 cm, denne vase er et stort stykke, der kan tjene som fokuspunkt i ethvert rum.

På grund af dens komplekse design, håndværksmæssige fremstilling og unikke egenskaber betragtes denne vase som et high-end produkt. Den er beregnet til dem, der elsker kunst, håndværk og enestående kvalitet.

Denne vase kan bruges som et kunstværk alene, men den er også perfekt til at huse buketter af blomster eller blomsterkompositioner, der fremhæver farverne og formen på disse arrangementer.

Hver vase blæses i hånden af dygtige glashåndværkere. Dette håndværk sikrer at hvert stykke er unikt og afspejler håndværkerens knowhow.

Vase i cylindrisk form "Jimmy" er meget mere end bare en beholder. Det er et kunstværk i sig selv og skaber en sofistikeret atmosfære takket være sit fascinerende geometriske design og sit storslåede grågrønne glas. Denne vase er designet til at forbedre indretningen af dit rum og til dem, der søger udsøgte og unikke kunstværker. Det er et udtryk for elegance, originalitet og håndværk af høj kvalitet.

Det vil være en sikker værdi for en fantastisk gave.

Dimensioner: 35 cm højde x 22 cm diameter.
13"8 x 8"7

Tilbehør

21 andre produkter i samme kategori: